25 November 2015

Resepi Apam Balik


assalamualaikum

click image taw untuk tgk lebih jelas


nah ni dia apam balik version yaya's homemade. sedap
suka hati laa nak letak banyak mana segala jagung,kacang . hehe


selamat mencuba !!


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7984

8 comments:

  1. Sedapnyaa yaya.. selalunya kalau beli mesti jagung tuu diorang letak sikit je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe . terima kasih :) biasa laa tu sis, kalau menjual mana ada sangat nak letak banyak2. brg semua mahal. kalau buat sendiri makan sendiri2 n fmily memg puas hati :D

      Delete
  2. Sedapnyaaaaaa! Saya suka apam balik dengan apam kapit nyum nyum!

    ReplyDelete
  3. sedap nya. dah laama ngidam hehe

    ReplyDelete
  4. singgah bw sini.. :)

    jemput join segmen shawal.. ^^v

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2015/12/SegmenBlogwalking.html

    ReplyDelete
  5. oooit Yaya ??? akak nak jugak ahaha.. rare ni..
    buat kat rumah ehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha . rare sangat kan . haha . meh dulu kat yaya, baru yaya btkan . haha

      Delete