19 January 2016

Theyayacollection


assalamualaikum

korang semua yang terbaca , ternampak entry ni, nak mintak jasa baik engkorang semuaa untuk like Fb page dan follow online shop yaya "Theyayacollection".

Masih berjinak-jinak bermanja-manja dengan business online walaupun starting dengan jadi agent dropship dahulu. Yaya adalah trusted dropship :) 

Theyayacollection korang boleh dapatkan handbags berjenama Mango,MK dan Alin's bag. Untuk handbags ni baru je lagi yaya jual. Bermula jual mango handbag dan sedikit3 tambah collection jenama handbag :D

Dan pastinya BATIK SONGKET dan kain pasang sulam masih ada. Tak stop pun lagi jual dua benda ni 

Blouse, Dress dan Jubah pun ada. Cuma lebih fokus kepada handbags dan batik songket :)

Jadi sesiapa nak order handbags dan batik songket boleh follow fb page dan ig yaya di sini ye .


FB PAGE (Handbags,Songket,Blouse2)

https://www.facebook.com/theyayacollection/
klik gambar untuk ke fb theyayacollection


 INSTAGRAM (Handbags dan Songket)

https://www.instagram.com/theyayacollection/
klik gambar untuk ke ig theyayacollection

https://www.instagram.com/theyayacollection/
klik gambar untuk ke ig theyayacollection


Terima kasih korang semuaa . Muah siked :*

Sesiapa yang ada online shop jugak boleh tinggal link dekat komen, nanti yaya support like atau follow business korang :) Exchange okay :)



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-8262

5 comments:

  1. dah follow dah ig awak. hehe. all the best

    ReplyDelete
  2. ritu IG skg fesbuk ade
    nanti akk like page yaya ye
    pape pon tahniah

    ReplyDelete
  3. akak lupa la, dah follow ke belom ek. nt akak check. wuu

    ReplyDelete
  4. ehh, dah follow la. atoyyy, begini la nasib nya dah tension nauu. terus jadik pelupa xD

    ReplyDelete