02 November 2016

Resepi Apam Kukus Mekar


assalamualaikum

yaya is back. paling mencik gila bila dah log in blog, idea sentap habis, tak tahu nak cerita apa, masa tak nak log in blog. Ya Allah, merecik recik idea nak menulis. Dan yaya pun menghadap laptop lalu berhuhuhu . HAHAHA

akhirnya, yaya endingkan berhuhu dengan share resepi dekat korang. Nak resepi tak ! nak silakan ambil. 

Terima kasih kepada Tuan empunya resepi dekat facebok :) 

Alhamdulilah menjadi buat apam mekar ni.

Tapikan, apam mekar yaya buat ni tak mekar bentuk bunga dia jd mekar kot lagu ni hah, 
yaya pangil mekar kerang . haha . sebab dia terbukak mcm tu mcm kerang terbukak . hahaha



korang sila zoom zoom gambar resepi ye :)

apam mekar kerang version yaya . hahahah


selamat mencuba ! 




No comments:

Post a Comment